Futakotamagawa

2004/12/25

How to cook Rehgulasch 風鹿のシチュー

It happened to me that I had to translate an Austrian recipe of a deer meal into Japanese for a good friend of mine. So I thought, why should I reveal it to the wide Internet community since it could help somebody to cook a meal I haven't tried out for myself. I am still curious whether it was delicious what my friend cooked since there are surely many translation errors and I'm no cook at all ;)

Rehgulyas (Rehgulasch)
風鹿のシチュー

700g 鹿肉
200g ペーコン
150g たまねぎ
1小さじパプリカ

1 大さじ酢
250ccサワークリーム
1 大さじ小麦粉


ペーコンさいの目に切る.たまねぎ薄く切る。どちらもペーコンがガラス質
〔状〕のまでに焼く。パプリカをあわ立たせらせて、(小さい)さいの目に切り鹿
肉を入れて短く焼て塩を入れて酢と消す。出来るだけ少ない水か湯を入れなが
ら、肉をとろ火で煮る。最後、小麦粉とサワークリームを混ぜて、これも入れ
て、5 分ぐらい煮ると出来上がりだ。一般、セーメル団子と食べることができる.

セーメルは小型の丸いパンで、オーストリア人が朝ご飯としては食べる。ここに
たくさんあるよ。

Bon appetit!

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